{Prihodnost, kot ste jo načrtovali{

Soseska

Zlato Polje

Neposredna bližina do mestnega središča, javnega prevoza, trgovin, osnovne šole, srednješolskega središča, fakultet, gimnazije, športne dvorane, parkov in drugih pomembnih objektov. Kar je zelo pomembno, je to, da soseska v neposredni bližini izvoza na avtocesto.

6 objektov
226 stanovanj
6 objektov
226 stanovanj

kultura bivanja

Sodobna stanovanja

Moderen a hkrati z okolico sovpadajoč slog asocira na ime soseske, torej Zlato polje. Tako bo tudi večina barv podobna klasju, ki je pripravljeno na žetev.

Nadstandardna stanovanja z moderno infrastrukturo in neverjetnim pogledom na Alpe.

Moderna infrastruktura

Nova soseska ponuja sodobno infrastrukturo, vključno s cestami, pločniki, javno razsvetljavo in komunalnimi storitvami, kar olajša vsakdanje življenje prebivalcem.

Okoljevarstvene rešitve

Nova soseska vključuje tudi okolju prijazne rešitve, kot so zelene površine, sistemi za recikliranje odpadkov in energetsko učinkovitejše stavbe.

Družabne in rekreacijske možnosti

Zlato polje ponuja tudi družabne in rekreacijske prostore, kot so parki, igrišča, sprehajalne poti in športna igrišča, ki prispevajo k bolj aktivnemu in zdravemu življenjskemu slogu.

Dostopnost do storitev

Zaradi bližine trgovin, šol, vrtcev, zdravstvenih ustanov in drugih storitev je nova soseska priročna in omogoča enostaven dostop do vsega, kar prebivalci potrebujejo za udobno življenje.

Priložnosti za investicije

Nakup nepremičnine v novi soseski lahko predstavlja tudi dobro investicijsko priložnost, saj se cene nepremičnin običajno povečajo s časom, še posebej v razvijajočih se območjih, kot je Zlato polje.

Polnilnico električnih vozil

Soseska vključuje tudi predpripravo za polnilnico električnih vozil.

Preveri ponudbo

prostih stanovanj